KAKO POSTATI ČLAN | Pixel | Udruženje za art i vizualno komunikacijske vještine

KAKO POSTATI ČLAN

Organizacija konstantno razmatra nove opcije angažmana i promocije postavljenih ciljeva na lokalnom nivou. Uspjeh i mogućnosti organizacije uveliko zavise od ljudskih kapaciteta kojima raspolažemo. Zahvaljujući angažmanu istaknutih imena iz oblasti kulture, edukacije, umjetnosti i pravne oblasti, imali smo priliku organizovati razne projekte koji su bili od koristi građanima Sarajeva, kao i cijele BiH.

Umrežavanjem lokalnih kapaciteta s ciljem izgradnje saradnje među ekspertima iz oblasti kreativnih industrija, prava, obrazovanja i oblasti novih tehnologija, nastojimo da izgradimo  organizaciju koja može da organizuje projekte svjetskog nivoa, te da svojim djelovanjem postavi standarde kulturnog djelovanja u BiH.

Ukoliko vjerujete da posjedujete iskustvo i znanje, zalažete se za prava i interese lokalnih stručnjaka, pozivamo Vas da nam se pridružite.


Šta dobivate članstvom u Pixelu?


Odluku o članstvu donose članovi Upravnog odbora.

Partneri

Cilj nam je razviti partnerstva sa nevladinim sektorom, državnim institucijama i fizičkim licima u Bosni i Hercegovini. Partnerska podrška radu Pixela može biti pružena u vidu edukativnog konsaltinga, finansijske podrške, pomoći u pronalaženju sredstava za provedbu zajedničkih projekata, te kroz zajedničko razvijanje i implementaciju projektnih aktivnosti.

Prijatelji

Prijatelji Pixela mogu postati ličnosti iz političkog i javnog života koje prepoznaju značaj rada organizacije za razvoj bh. društva,  te koji svojim doprinosom pružaju snažnu podršku u radu organizacije.

Počasni članovi

Pored partnera i prijatelja, Pixel  ima i počasne članove. Počasno članstvo dodjeljuje se osobama diplomatskog kora iz zemlje ili inostranstva koje su dale značajan doprinos razvoju Pixela, kao i radu i ugledu organizacije. Odluku o počasnom članstvu donose članovi Upravnog odbora Udruženja.

Volonteri

Ukoliko želite da svojim angažmanom kroz različite aktivnosti doprinesete razvoju lokalnog okruženja, možete se prijaviti kao volonter.

Dobrodošli, radujemo se mogućoj saradnji sa vama!


PRISTUPNA FORMA:


[Form id=”10″]