soccer jerseys Wholesale nike NFL Jerseys Wholesale nike jerseys nike nfl jerseys basketball jerseys cheap basketball jerseys china Wholesale Jerseys supply Cheap Jerseys from china NFL Jerseys free shipping Wholesale Jerseys China Nike NFL Jerseys Wholesale nike Jerseys wholesale jerseys supply wholesale jerseys usa cheap Snapback Hats
KOMUNIKACIJE | Pixel | Udruženje za art i vizualno komunikacijske vještine

KOMUNIKACIJE

Razvojem novih medija i implementacijom inovativnih kanala komunikacije suočavamo se sa novim izazovima, kao i promjenama u medijima i društvu. Regulacija i samoregulacija treba da bude obaveza svih profesionalaca koji nastoje unaprijediti komunikaciju u društvu.

Kako komunikaciju učiniti zanimljivom, primjerenom, dostupnom i etičnom?

Postoje lične sklonosti, preferencije i izražaji talenta koji mogu ostvariti dobru komunikaciju, ali i puno razloga zbog kojih komunikacija može otići u pogrešnom smjeru. Naš cilj je unaprijediti sposobnosti koje će vaše mišljenje povezati, umrežiti, objediniti u cjelinu iz koje će nastati nova komunikacijska rješenja, ideje kao i vještine koje se uče. Vaše ideje možete pretvoriti u sjajne projekte, ali ako ih ne znate komunicirati na pravi način, one neće zaživjeti u potpunosti.

Da li ste zadovoljni svojom prezentacijom u javnosti, vidljivošću i upoznatošću javnosti s vašim radom? Želite li biti prepoznati u javnosti ili vam je bitan glas određene javnosti? Vjeruje li vam se, smatraju li vas transparentnima? Ima li javnost uvid u vaše raspolaganje prikupljenim novcem?

Kvalitetna komunikacija se može postići uz pomoć učinkovitih i promišljenih odnosa s javnošću, jasno definisanih ciljeva, angažman PR eksperata i razvoj partnerstva s medijima. Strateškim planiranjem komunikacije gradite prepoznatljivost i povjerenje javnosti kad je u pitanju dosljednost, etičnost i transparentnost.

Naša misija je poticanje aktivnosti za umrežavanje i komunikaciju, poštujući etiku i regulativu. Povezujemo medije i kreiramo komunikaciju. Koordiniramo i učestvujemo u implementaciji aktualnih naučnih i kulturnih projekata u Bosni i Hercegovini i široj regiji Jugoistočne Evrope.

Da bismo izražavali svoje ideje i stvarali dobre projekte, moramo stalo poticati razvoj komunikacijskih vještina, a posebno kroz teme: