soccer jerseys Wholesale nike NFL Jerseys Wholesale nike jerseys nike nfl jerseys basketball jerseys cheap basketball jerseys china Wholesale Jerseys supply Cheap Jerseys from china NFL Jerseys free shipping Wholesale Jerseys China Nike NFL Jerseys Wholesale nike Jerseys wholesale jerseys supply wholesale jerseys usa cheap Snapback Hats
Objava dobitnika “Pokaži se – dokaži se!” | Pixel | Udruženje za art i vizualno komunikacijske vještine

Objava dobitnika “Pokaži se – dokaži se!”

Projekt «Pokaži se – dokaži se!» usmjeren na studente završnih godina fakulteta i na studente koji su tek diplomirali, u organizaciji udruženja za vizualne i art komunikacije „Pixel“ podržan od strane Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta, a u kojem je učestvovalo više desetina mladih završen je, te je stručna komisija ocijenila i evaluirala sve pristigle aplikacije. Članovi komisije su izrazili zadovoljstvo količinom i kvalitetom pristiglih radova, te potencijalom kojim BiH raspolaže kada su u pitanju mladi i obrazovani ljudi skloni razvoju biznisa. Posebno pozitivno mišljenje su iskazali vezano uz aplikacije i radove koji se odnose na proizvodne djelatnosti.

Stručna komisija je proglasila i 5 najboljih radova, slijedećim redoslijedom, po osnovu ukupno ostvarenih bodova:

R. Br.

Ime i prezime

Naziv rada

1

Semir Musić

Plantaža šumske jagode i ribizle

2

Miloš Bjeljac

Destilerija “Bjeljac”

3

Enis Bašić/
Zlatan Agić

Lilium

4

Lavić Benin

No Limit

5

Haris Magrdžija

Business Development Agency

Prema ocjenama stručnog žirija, najbolji dostavljeni business plan je rad pod nazivom „Plantaža šumske jagode i ribizle“, autora Semira Musića, koji će biti nagrađen iznosom od 500,00 (pet stotina KM).

Biografije svih autora pet najboljih radova će biti dostavljeni najvećim bh kompanijama s preporukama, odnosno opisom učešća u projektu „Pokaži se, dokaži se“.

Organizator projekta «Pokaži se – dokaži se!»  – udruženje za vizualne i art komunikacije „Pixel“,  podržan od strane Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta, se zahvaljuje svim mladim osobama koje su uzele učešće u projektu.